Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

SKIN SUPPORT PAKKET

€ 27,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Skin Support Pack is een combinatie van Spirulina en Omega3

 

Organic Spirulina
+ Verbetert de conditie van de huid en vacht
+ Verhoogt de mogelijkheid om post-workout muscle regenereren
+ Versterkt het immuunsysteem
+ Vermindert allergische reacties
+ Verbetert de pigmentatie van de huid en het haar
+ Heeft een positief effect op de lever, alvleesklier en nieren
Organische Spirulina is een voedingssupplement aan de voeding van een hond in een reeks van aminozuren, vitaminen, sporenelementen en andere biochemisch werkzame stoffen in een gemakkelijk opneembare vorm voor het lichaam. Verhoogt de mogelijkheid om post-workout muscle regenereren. Versterkt het immuunsysteem van het dier, het heeft ook antihistamine-activiteit - verminderen allergische reacties. Het kan ook worden gebruikt bij de preventie tegen kanker. Het stimuleert de verhoogde productie van witte bloedcellen en de zuurstofvoorziening van rood. Vanwege de impact op de productie en de activiteit van bloedcellen, en hoog in ijzer en foliumzuur supplementen spirulina wordt aanbevolen in gevallen van bloedarmoede. Het gebruik van het product wordt aanbevolen in periodes van verhoogde belasting van de honden lichaam - op tentoonstellingen, lichamelijke activiteit, het grootbrengen, periodieke vervanging van de vacht en in de staten van zwakte conditie en verlaagde immuniteit. Spirulina heeft 18 verschillende aminozuren, waarvan 8 essentiële aminozuren: leucine, isoleucine, lysine, fenylalanine, methionine, tryptofaan, threonine en valine. Het totale gehalte van hoogwaardige eiwit meer dan 60%. Wij gebruiken alleen spirulina Arthrospira geslacht, soort Arhtorspira plantesis.
Ingrediënten: Gedroogde, in poedervorm spirulina 100%
Analyse: Eiwit 61,2% Mineralen 13,6%, as 6,75% Vocht 5,74% Phycocyanin 157 000 mg / kg chlorofyl 9800mg / kg, Linolzuur 7681mg / kg Carotenoïden (totaal) 3794mg / kg Bèta-caroteen 1552mg / kg, vitamine B12 2000mcg
Dosering: 1g (1scoop) per dag per 10 kg lichaamsgewicht hond

 

OMEGA-3
    + Versterkt het immuunsysteem
    + Bevordert de hartfunctie en de goede werking van het cardiovasculair systeem
    + Het verbetert de conditie van de huid en het haar
    + Het versnelt postprandiale regeneratie
    + Verhoogt het vermogen om te leren en te onthouden
Aanvullend voer voor honden. Het product is bedoeld voor gebruik als een voedingssupplement voor honden van alle leeftijden in de essentiële vetzuren omega 3. Het is bijzonder geschikt voor sportieve en werkende honden, pups tijdens de groei, stieren en teven gebruiken in de fokkerij programe, immuungesuppresseerde en gevoelig voor allergieën. Het preparaat wordt ook aanbevolen tijdens de periodieke uitwisseling van de vacht en de overmatige haaruitval en in gevallen van ontsteking van de huid.
De inhoud van de capsules een olie uit vis, vormen een uitstekende bron van omega-3 vetzuren, vooral belangrijk voor zoogdieren, eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Net als alle andere producten Omega 3 voldoen aan voedingsnormen voor de mensen (Human Grade)
Het gehalte aan werkzame stoffen in een capsule:
ACTIEVE STOFFEN Eén capsule
VETZUREN OMEGA 3
Eicosapentaeenzuur (EPA) 180 mg
Docosahexaeenzuur (DHA) 120 mg
Vitamine E 2 mg
Ingrediënten: 1000mg van visolie, antioxidanten - vitamine E 2 mg. Capsulewand: gelatine, glycerol. Het gemiddelde gewicht van capsules 1415,5mg.
Verpakking: 60 capsules
Netto gewicht: 85g
Dosering:
Honden met een gewicht tot 20 kg: 1 capsule per dag
Honden van 20 tot 40 kg: 1 tot 2 capsules per dag
Honden met een gewicht van meer dan 40kg: 2-3 capsules per dag

 

 

Ook interessant

€ 20,00
€ 45,00
€ 25,00